Min fødselsberetning, Alma Margit

vuggestuestart, hvad skal man bruge?

 Softshelldragt, Nusseklud, Bamsefersken, Fjällræven rygsæk, Strømper, Varm trøje, Hue, Elefanthue, Solhat, Regntøj, Gummistøvler, Drikkedunk, Madkasse, Navnemærker, Sutter med navn, Sovedragt, Futter, Prewalker sko, Savlesmæk, Termodragt, Sengetøj, Suttesnor, Silas strømpebukser, Body

Alma skal starte i vuggestue lige om lidt, kan vi lige snakke om, hvor tiden blev af?

I den forbindelse spurgte jeg jer på Instagram, hvad man skal bruge til vuggestuestart, og hold nu fast hvor var I mange, som kom med rigtig gode bud. Her har jeg samlet jeres svar og mine bud på de forskellige ting. Jeg er selvfølgelig gået efter at finde ting på tilbud, så måske kan I være heldige at spare lidt, og ellers har vi også genbrugt en masse ting.

Jeres huskeliste:

 • Skiftetøj 2-3 sæt
 • Regntøj
 • Lun trøje
 • Strømper
 • Sovebamse/nusseklud
 • Sutter (med navn)
 • Navnemærker (identiketter)
 • Futter
 • Sko til udendørs (prewalkers)
 • Savlesmæk/forklæde
 • Sovedragt (udendørs)
 • Hue
 • Solhat
 • Bleer (hvis ikke institutionen har det inkluderet)
 • Gummistøvler
 • Termotøj
 • Drikkedunk
 • Madkasse (afhængigt af institutionen)
 • Solcreme
 • Dyne /dynebetræk

I kan jo vælge og vrage, hvis der er noget I kan bruge eller se det som en tjekliste. Og så skulle jeg hilse og sige fra pædagogerne på linjen, at navn i ALT er en kæmpe fordel! Derudover skrev flere, at det kan være godt at have dyne/betræk med hjemmefra, som dufter dejligt trygt af hjem. Jeg ved at man nogle steder laver en lille bog til barnet med billeder af familien, som man kan kigge i med en voksen, hvis man savner eller har lyst til at kigge lidt billeder af mor, far, søskende, bedsteforældre osv. – også en ret sød ide ❤️

Rigtig god institutionsstart til alle jer og jeres søde små mennesker – we can do this!

(og en lille tåre i bilen (eller mange), skal vi altså ikke skamme os over) 😅❤️

 

kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget, men du er meget velkommen til at skrive til os.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min fødselsberetning, Alma Margit