Vores vilde år

Vi vender snuderne hjem

Det er ikke engang clickbait, vi har faktisk store planer for 2019. Som jeg skrev i indlægget her så ændrede vores liv sig markant på flere områder i 2018. Derfor valgte vi at sætte os ned og overveje, hvad det er vi egentlig gerne vil med vores liv nu og i fremtiden. Nu har vi jo fået en lille søn, og det har ændret vores måde at se på vores liv på, og ikke mindst hvordan vi prioriterer. Ligeledes har det at jeg mistede min far i efteråret sat gang i en masse følelser. Da jeg så tilmed er kommet ind på min drømmekandidat i Visuel Antropologi, som kun ligger i Århus var svaret klart VI FLYTTER HJEM.

Kun knap et år efter finalen på Nybyggerne og ca. halvandet år efter vi for første gang trådte ind i grøn lejlighed, som skulle ende med at blive vores hjem (takket være jer), så stikker vi altså snuderne hjemad mod den jyske muld. Det har været en svær beslutning og så alligevel ikke. Vi er über glade for vores skønne grønne lejlighed, men vi har hjemve. Vi savner vores familie og venner i Jylland, og da kandidatpladsen var i hus, blev det klart at vi måtte tilbage. Jeg kan slet ikke forestille mig at pendle fra Jylland til Sjælland flere gange om ugen og være så meget væk fra Viggo (ja ja og frede selvfølgelig også). Derfor sætter vi altså vores vinderlejlighed til salg. Nu skal vi så finde ud af hvad vi så gør, ja for vi har altså ikke fundet noget nyt, men vi har nogle gode ideer som vi vil dele med jer senere.

Vi har været lidt bekymrede for at ”breake” nyheden, da mange mennesker føler de har aktier i nybyggersejren, og vores beslutning ikke må tolkes som nogen form for utaknemmelighed overfor vores dejlige præmie. Vi er derimod meget taknemmelige, da det har givet hos et kæmpe springbræt til nye ting og muligheder for at få opfyldt vores drømme for fremtiden. Vi håber selvfølgelig at i stadig vil følge med på vores næste skridt på rejsen, hvad end det bliver.

30 kommentarer

 • Vibe

  Dejligt at I har takt sammen og lyttet til hvad I ønsker Jer! Det er fandme vigtigt og endnu mere når man er blevet en lille familie 🙂 Om I sælger nu eller 10 år så vil der sidde nogen med ondt i røven over det, det kan vi ikke lave om på, men derfor er det altså stadig Jeres valg og det lyder som det helt rigtige ❤️
  Håber I lander godt herhjemme i Jylland og med lidt ekstra penge på lommen burde mulighederne også være bedre for at finde noget til Jer ☺️ Rigtig meget held og lykke med salget ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • hyggebyggerne

   Kære Vibe, dejligt med nogen som forstår vores skøre situation. Vi er så glade for den positive respons vi har fået – så var der jo slet ikke noget at være nervøse over! Vi glæder os til at vende retur til det jyske og håber vi finder noget godt 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva-Maria

  Livsvilkår ændrer sig, og ud fra det må man tage sine beslutninger. I vandt velfortjent og hvad I så gør med gevinsten er helt op til jer. Hvis man vinder i lotto, skylder man heller ikke nogen at bruge pengene på en måde, som andre lottospillere synes er den rigtige.
  Held og lykke fremover og med den lille ny og hjemme i Jylland.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • hyggebyggerne

   Æhj det var altså godt skrevet, og vi synes du har helt ret. Det er en skør situation, men i bund og grund er det naturligvis kun os selv som kan vælge hvad der er det rigtige for os. Skønt med opbakning 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Jeg mener bestemt ikke I er utaknemmelige, jeg ville bare ønske, at I ikke havde fået min stemme, nu hvor I flytter tilbage efter så kort tid 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • hyggebyggerne

   Det er vi kede af at høre, men vi er meget glade for din stemme og nu kan vi heldigvis bruge præmien til at komme godt videre på vores vej 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Merete Becj

  Det lyder som en god og velovervejet beslutning 💕

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • hyggebyggerne

   Tak, du kan tro den er velovervejet og vi er sikre på at det er det rigtige for os 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Mathiasen

  God beslutning lyder det til – held og lykke ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ketty

  Selvfølgelig skal i hjem det vil tærre alt for meget på energien held og lykke med det hele

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • hyggebyggerne

   Mange tak, vi håber også at der falder mere ro på, når vi finder vores nye og forhåbentlig evige hjem 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • sus

  respekt for jer at i flytter tilbage til jylland man skal jo altid gå efter sin mavefornemmelser det vil enhver person da gøre uanset hvad og hvornår og hvordan – der vil altid sidde nogen og tænke ja ja se dem lige nu sælger de huset men ved i hvad ud til højre med de grimme kommentarer der evt vil komme – held og lykke med salg og finde jer et godt sted at bo i jylland – skønt at følge jer på insta og fb
  god vind
  vh sus

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • hyggebyggerne

   Hej Sus, tak for din søde besked. Vi var lidt nervøse for hvordan folk ville tage nyheden, men vi har heldigvis nærmest kun fået virkelig søde kommentarer så det er vi lykkelige for 🙂

   Mange knus
   Fredrik og Charlotte

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Alberte

  Hatten af for jer tre! Godt i lytter til jeres mavefornemmelse. Al held og lykke til jer i fremtiden. Intet er vigtigere end familien <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • hyggebyggerne

   Tusinde tak! Det kan altid betale sig at mærke og lytte efter 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Jeg kan så godt forstå jer – vi fik en søn for 9 måneder siden og halleluja hvor har jeg manglet familie i nærheden ! Og hallo det er en præmie og præmier må man gøre lige hvad man vil med😊 håber i finder et godt nyt sted for jeres familie 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • hyggebyggerne

   Åh kæmpe tillykke med ham! Og ja mon ikke en barnepige/bedsteforældre bliver kærkomment i fremtiden 🙂 Og tak for din søde besked, det betyder meget.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Det vigtigste er, at være glad for den beslutning, man tager 😉 jeg var en af dem der stemte på jer, men egentlig mest fordi I er et dejligt par, vurderet ud fra, hvad jeg så på skærmen

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • hyggebyggerne

   Det er nemlig rigtigt. Tusinde tak for stemmen og den søde besked 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristtine

  Sådan en præmie skal jo ikke være en stavnsbinding! Jeg har altid tænkt, at det kan være en lidt ‘bittersweet’ præmie…..Hvem siger lige, at man har lyst til at bo udenfor Roskilde? Man vinder retten til at bo i sin lejlighed, eller retten til at sælge den…….Jeg kan så godt forstå jer. Netværk. HJEM (det jo er ret meget mere end en fed og flot lejlighed). At høre til! Hvis det kun var et spørgsmål om indretning og køkkenelementer, så boede vi vel alle på Lolland, hvor man kan få et slot for en slik!😉❤️Go’ tur hjemover!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • hyggebyggerne

   Haha sikke en skøn besked og du har fuldstændig ret. Vi længes hjem og det synes vi egentlig er helt okay 🙂 Vi ser lejligheden som en vidunderlig præmie og den vil forhåbentlig give os en masse muligheder fremover som vi er meget taknemmelige for 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Betina

  Jeg forstår jer, og stemte aldrig på jer for at i absolut skulle bo der, men tænke at det var et godt tilskud så i kunne købe præcis det i drømmer om, og HVOR i drømmer om 😍
  Familie er vigtigt, jeg bor selv 5 huse fra min mor og kunne ikke tænke mig det anderledes 😍
  Held og lykke med salg og boligjagt ❤❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • hyggebyggerne

   Åh hvor sødt skrevet, mange tak for det. Vi håber at finde drømmehuset og i hvert fald komme tættere på dem vi holder aller mest af 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Catja Hornbek

  Jeg forstår godt I vil tilbage til familien efter din far er gået bort. Det er da helt åbenlyst også når uddannelsen lige faldt på plads. Ønsker jeres lille familie held og lykke på jeres nye eventyr.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • hyggebyggerne

   Ja det giver mening for os at være tæt på familien nu og det glæder vi os til. Tusinde tak for din søde besked 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene

  Hvor er det dejligt i følger jeres hjerte.
  Kan godt forstå jer, kunne slet ikke forestille mig at bo langt væk fra familie og venner, slet ikke efter vi har fået børn.
  Held og lykke med at finde det rigtige hjem 💙
  Lene

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • hyggebyggerne

   Hej Lene, tusinde tak for din søde besked. Ja det bliver skønt med familie tæt på 🙂

   Mange knus
   Fredrik og Charlotte

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Jeg stemte ikke på jer fordi jeg syntes at i SKULLE bo i grøn lejlighed, men fordi jeg ønskede at hjælpe JER med at komme igang med livet. At det var dejligt at kunne give et dejligt ung par et forspring økonomisk, og så selvfølgelig en masse credit for jeres kreativitet. Ingen onde tanker fra jeres største fan, men en masse held og lykke med at skulle tilbage til Aarhus. Hvis nogen siger andet er det smålighed. I var med i en konkurrence, i skrev ikke under på at skulle ofre jer selv.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • hyggebyggerne

   Tusinde tak for den søde besked Camilla, det er vi meget glade for at høre. Det er simpelthen fantastisk med sådan en sød besked, det betyder mere end du tror 🙂

   Rigtig dejlig dag til dig.

   Store knus Fredrik og Charlotte

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vores vilde år