Rejseguide: San Francisco

Rejseguide: Glamping

En af vores forudsætninger da vi planlagde rejsen var, at vi skulle finde nogle unikke steder at bo. Her var airbnb vores ven og vi synes ideen om glamping – altså en mere fancy version af camping var super. Det blev en måde hvorpå vi fik oplevet noget dejlig natur og samtidig en god seng at sove i.

Jurte ved Lake Thomas

Lige siden jeg tilbragte en sommer hos min amerikanske værtsfamilie The Owens ved Lake Sebago i Maine, har jeg drømt om at holde ”søferie”. Derfor fandt vi Lake Thomas i Californien, som lå på vej op mod San Fransisco. På Airbnb fandt vi en fin jurte lige ud til vandet og der var derfor ingen tvivl om at det skulle vi prøve. Det var en lang køretur på små bjergveje, hvilket fik graviditetskvalmen til at titte frem igen, men hvad vi kom frem til var det hele værd. Stedet var som taget ud af en amerikansk film, med hytter af store træstammer, de sødeste små jordegern, lejrbål og hjemmelavet tærte på menuen ved den lille “restaurant”. Vores jurte var så fin og hyggelig og med eget toilet og køkken! Og så lå den lige ud til søen, som vi nærmest havde for os selv, da de fleste der besøgte stedet hikede hele dagen.

I kan finde dette isolerede paradis HER.

 

Træhytte i Los Gatos

Fredrik havde fundet den mest unikke træhytte, som lå højt oppe i trætoppene med udsigt over vinmarker, skove og ikke mindst stillehavet. Vi havde kun en enkelt nat her, så den skulle have alt hvad den kunne trække. Vi havde derfor stoppet i den lokale deli og købt tapas og vin som vi nød på terrassen med den fineste udsigt. Vores vært var en sød lille dame, som gav os en tur rundt på grunden for at se vinrankerne og så havde hun endda bagt hjemmelavede blueberry muffins som lå klar til os i hytten. Da mørket faldt på var det ret så fint at ligge mellem stjernerne og træerne hvor de eneste lyde var dyrene i skoven. Dog var det knap så hyggeligt at vågne til lyden af puslen i vores indkøbspose, som viste sig at være en lille mus på rov – men det gør jo bare oplevelsen mere autentisk I guess.

I kan finde den flotte bolig på Airbnb HER.

Garden Valley

Den sidste jurte vi besøgte, var klart det mest luksuriøse glamping vi har prøvet. Vi havde fundet den lidt tilfældigt via airbnb, hvor der faktisk stod at man ikke kunne booke den endnu fordi det var et ungt par som var ved at opstarte et yoga retreat, men som endnu ikke var klar til gæster. Vi skrev til dem alligevel og heldet var med os. De var netop færdige med at bygge jurten til den dato vi gerne ville komme, og fordi det hele var så nyt havde vi tilmed det hele for os selv! Tjek lige den infinity pool med udsigt over skov så længe øjet rækker. Det var så smukt og vi følte os så heldige. Selve jurten var fin og de havde tilbygget et lille toilet med vand og det hele. Det var midt i skoven og vi fik af vide at der både var bjørne og mountain lions – lidt vildt når man ligger der i mørket og kan høre noget pusle i buskene udenfor, men virkelig fedt! Det var sidst på rejsen og stedet indbød bare til ren afslapning i poolen, og når vi ikke var i poolen så blev der løst krydsord til den helt store guldmedalje – perfekt afslappende afslutning på en fantastisk tur.

I kan finde denne lille perle HER.

Begrebet glamping er dermed godkendt herfra, og nogle af vores allermest magiske minder er i den grad fra disse fantastiske og unikke steder.

NEXT STOP: San Francisco

kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget, men du er meget velkommen til at skrive til os.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rejseguide: San Francisco