It's a...

Opskriften på en fødselsdagssurprise

Indlægget indeholder reklame for Carlsberg Nordic

(Maven vokser og heldigvis kan den også bruges praktisk)

Forleden fyldte Fredrik år og det skulle selvfølgelig fejres. Grundet travlhed med eksaminer, havde Frede ikke selv planlagt noget og derfor besluttede jeg mig for at invitere hans bedste venner over til god mad, kolde øl og hygge i haven. Meningen var at det skulle være en slags surprise, men fordi vi konstant bruger hinandens computere, havde han set en besked om eventet poppe op på min facebook og så var den overraskelse ligesom ikke så hemmelig mere – men skidt med det, hyggeligt blev det jo alligevel. Så hvis i mangler en opskrift på en god (surprise) fødselsdag så får i en her:

Trin 1: Selvforkælelse

Vi startede dagen med morgenmad, hvorefter jeg fulgte Fredrik ned til Helle Thorup Spa til en ægte omgang selvforkælelse – nemlig en wellness massage. Vi havde i weekenden forinden været tilbage i Hedehusene for at bryde badeværelser ned – ja de dur altså ikke (det kan du læse mere om senere). Derfor havde Fredrik igen ondt i ryggen, hvorfor massagen synes som en oplagt ide.

Trin 2: Godt selskab

Jeg havde inviteret Fredriks bedste venner til om eftermiddagen, hvor jeg havde pyntet gårdhaven op med lyskæder osv. Rigelige mængder mad blev indtaget – vi skal altid sørge for at købe godt ind, da Fredriks venner kommer i stort set samme størrelse som han selv. Men mad og godt selskab var ikke nok i denne omgang. Måske har jeg haft for meget tid, men jeg havde i hvert fald også sørget for underholdning! Lidt stolt kan jeg da godt have lov at være.

Trin 3: Underholdning

Underholdningen kom i form af “Fredes Sommer Olympiade”. Det indebærer selvfølgelig discipliner, og da Fredrik og hans venner er udprægede konkurrencemennesker måtte det nøje udtænkes hvad disse discipliner skulle bestå af og hvordan points fordeles bedst.  Det blev til de fire discipliner: kroket, petanque, beer pong og quiz. Det var virkelig sjovt fordi især kroket var svært når man ikke er vant til det, og fordi jeg havde købt et virkelig skod sæt fra Tiger, hvor man næsten ikke kunne slå bolden mere end en meter, hvilket bare gjorde det endnu sjovere.

Trin 4: Kolde drikkevare til langt ud på natten

Efter olympiaden var det tid til tiltrængt afslapning med musik og kolde øl i gården. Selvfølgelig havde vi anskaffet os alkoholfrie øl til preggo her. Rart at man ikke skal snydes for en kold øl i varmen bare fordi man er gravid, og så er det dejligt at Carlsberg Nordic smager lige så godt som de ”rigtige”. Jeg kunne tilmed tage en omgang Beer Pong med drengene, selvom effekten selvfølgelig ikke var hel den samme – helt sikkert et plus for mine ”sigte evner”. Sådan en rigtig dansk sommeraften nydes altså bare bedst med en kold øl – preggo eller ej. Og så er der en ny variant ude “Ale”, og så er der “Gylden Bryg”. Jeg har endnu  ikke en favorit, men så er det godt at sommeren kun lige er begyndt. Altså en perfekt afslutning på en dejlig dag som vi med glæde kunne gentage hvert år.

3 kommentarer

 • Hej,
  Jeg kan godt lide at følge med på jeres blog!
  I må have haft en dejlig sommerdag:) Har du også fået et sæt petanque i Tiger eller hvor kan man få det henne?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • hyggebyggerne

   Hej Rikke.
   Ja det blev købt i Tiger sidste sommer, har dog ikke set det denne sommer meeen mon ikke man kan få det billigt et sted i byen 🙂
   De bedste hilsner
   Charlotte og Fredrik

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • This site certainly has all the information I wanted about this subject and didn’t know who to ask.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

It's a...