Hvornår flytter vi?

It’s a…

img_4303

For et par uger siden havde vi bestilt en kønsscanning, for på trods af at vi havde tænkt at det var lidt skørt at bruge penge på ekstra scanninger så blev vi altså for nysgerrige.

Jeg tror vi var ekstra nysgerrige fordi vi begge havde en stærk fornemmelse af at det var en dreng. Samtidig sagde stort set alle omkring os at de var sikre på at det var en dreng – Fredriks mormor var så sikker at hun allerede havde strikket i blå farver. Jeg kom hele tiden til at kalde den “ham”, og derfor måtte vi få bekræftet eller afkræftet vores fornemmelser.

Vi tog derfor ind til Signe på Signes Scanningsklinik (ingen reklame, hun er bare rigtig god). Vi fortalte hende vores fornemmelse for at det var en dreng og det kunne hun bekræfte!

img_4240

(Fredrik peger her på tissemands-beviset)

ITS A BOY !

Hvor er det vildt. Tænk at man nærmest kan mærke det. Spørgsmålet er selvfølgelig om man i vireligheden kan mærke det eller om man bare håber det? Og er det overhovedet tilladt at håbe noget, eller i hvert fald sige at man gør? Der er jo ingen tvivl om at det vigtigste er at man får en sund og rask lille peanut (ja det har vi kaldt ham indtil nu, fordi det var det han lignede til første scanning), men det er vel også naturligt at man går og gør sig nogle tanker om hvad det er for et lille menneske der kommer ud.

Jeg har aldrig været helt sikker på om jeg skulle have børn, men da tanken om at stifte familie begyndte at spire, kunne jeg bedst se mig selv som en “drengemor”. Jeg kan ikke forklare hvorfor, men det føltes bare mere som mig, i hvert fald som førstegangsmor. Fredrik har længe ønsket at blive far, og tanken om en fremtidig basketballmakker passede ham helt fint. Men om han bliver basketballspiller, balletdanser eller kan lide at bage fine kager (let’s be honest, det kunne da være lækkert), så er vi ovenud lykkelige og vi glæder os til at møde ham i efteråret.

img_4339

6 kommentarer

 • Clara

  Hvad skal han hedde

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • hyggebyggerne

   Hej Clara.
   Det er vi ikke helt sikre på endnu 🙂
   Mvh.
   Charlotte og Fredrik

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne-Dorte

  Tillykke med det
  Har selv 3 drenge er fantastisk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • hyggebyggerne

   Tusind tak og dejligt – det må være skønt 🙂
   De bedste hilsner
   Charlotte og Fredrik

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine

  Tillykke med den lille dreng! 😊
  Vi var også overbevist om, at det var en dreng vi ventede os og det samme med min mor, men nej vi venter os en lille pige, hvilket MD-scanning også lige har bekræftet.
  Vores begges største ønske var en pige. Så jeg tror måske jeg har gået og bildt mig selv ind, at det var en dreng, for ikke at blive “skuffet”. Misforstå mig ikke, selvfølgelig ville vi ikke blive skuffet, for det vigtigste for os, var også bare en rask lille baby 😍
  Det er så nyt og spændende det hele..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • hyggebyggerne

   Hej Kathrine
   Mange tak! Det er vildt som man kan mærke et eller andet, men selvfølgelig er det bare vigtigt at den lille har det godt derinde 🙂
   Stort tillykke til jer også med den lille pige – det er nemlig spændende !

   Mange kram
   Charlotte og Fredrik

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvornår flytter vi?