Konfetti, blitz og glædestårer

Hvornår flytter vi?

img_4220

Nu er det vist tid til en lille opdatering.

Der er gået over en måned siden aftenen som ændrede vores liv. Vi vandt Danmarks største TV præmie, en lejlighed til en værdi af 3,4 millioner kroner. En lejlighed som har kostet os blod, sved og tårer – bogstavelig talt! En lejlighed vi elsker.

Mange af jer har fulgt med på de sociale medier, og til trods for at der har været stilstand (som jeg vil komme ind på senere), så har flere af jer lagt mærke til, at vi endnu ikke er flyttet til Hedehusene.

Hvis nogen tror, at når man vinder nybyggerne, så får man bare stukket en nøgle i hånden og VÆRSGO – sådan er det ikke. Jeg kan ikke sige så meget om selve det praktiske, men som mange ved (fra tidligere sæsoner) så skal man beskattes af præmien. Det har vi hele tiden vidst, men det er forbundet med banklån, SU-regler osv. Derudover er der nogle ting i lejligheden, som vi gerne vil have lavet om før vi flytter “rigtig” ind, såsom vores badeværelser. Tidspresset i programmet gør det simpelthen bare rigtig svært at få lavet badeværelserne ordentligt, og derfor skal vi have en murer over og hjælpe os.

Der er altså rigeligt at se til her i tiden efter og oveni 2,5 måneds graviditetskvalme og opkast, samt eksaminer så har der altså været lidt stille herfra. Udover det havde vi nok også brug for et lille “break” fra de sociale medier efter finalen, for lige at komme ned på jorden igen. Men vi håber meget på at tingene med hensyn til lejligheden kommer på plads, og at vi kan flytte – for nøj hvor vi glæder os!

Vi kan stadig ikke forstå, hvor heldige vi har været og vi minder os selv og hinanden på det hver eneste dag. Tænk at vi skule vinde nybyggerne, tænk at så mange søde mennesker har sendt stemmer og positive tanker vores vej. Vi bliver stadig så glade når i skriver eller hilser på gaden – tak for jer!

1 kommentar

  • I am really glad to read this weblog posts which
    contains tons of useful facts, thanks for providing these information.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Konfetti, blitz og glædestårer