ved vejs ende

Konfetti, blitz og glædestårer

img_2212

Og vinderne af Nybyggerne 2018 er…. CHARLOTTE OG FREDRIK! Grøn konfetti, tårer, lettelse, blitz, journalister og komplet lykke. Det er sådan vi mindes det øjeblik den 3. april til finalen – aftenen som ændrede vores liv for altid.

Det var en skør dag. Vi skulle møde op i lejlighederne om formiddagen og pynte op og gøre klar til aftenen, hvor vores gæster skulle komme. Jeg (Charlotte) havde brugt det meste af færgeturen på at kaste op – ja den graviditet har altså ikke været helt nem. Faktisk havde jeg fået en brækspand med på podiet til finalen haha, den kan i se på billedet 😀img_4168-2

Da vi ankom til lejlighederne gik lyd -og lysmænd rundt og satte op, og vi begyndte så småt at pynte op til fest. Men det var en ambivalent følelse, fordi nerverne jo sad helt udenpå tøjet, og vi vidste jo at tre af festerne ville slutte knap så ”festligt”.

Senere skulle vi i sminken og i festtøjet, hvorefter vores gæster begyndte at ankomme. Vi havde frygtet at det ville spæde til nervøsiteten, at der kom flere mennesker, men tværtimod gav det os en ro at vi var omringet af vores nærmeste. Samtidig var det virkelig sjovt at vise dem lejligheden og alt det vi har lavet – der er jo meget man ikke ser på TV 🙂 Vores gæster var lige så nervøse som os, og for dem var alt det med kameraer og tv-værter jo også helt nyt. Vi var den sidste lejlighed som fik besøg af Puk, og herefter var det altså direkte ud i teltet til de andre par og til finalen!

Selvom selve finalen ikke varede særlig længe, kunne tiden ikke gå hurtigt nok. Det er svært at huske helt præcist hvad der skete op til ordene “Nu er alle stemmere talt op og det er nu vi skal finde en vinder af Nybyggerne 2018. Vinderen er…. Charlotte og Fredrik!”. Følelsen af total lettelse og lykke strømmede over os. En lejlighed, vores drømmehjem og så selvfølgelig kulminationen af mange måneders hårdt arbejde, nerver og spænding blev alt sammen forløst af tårer.

Hvis man så videre på TV2 play, hvordan det forløb efterfølgende så man, hvordan vi nærmest med det samme blev mødt af en masse jounalister og pressefolk, hvorefter vi skulle ind i lejligheden til vores familie og venner som stod klar med tiltrængte krammere. Aftenen er lidt tåget for os, men efter et par timer i lejligheden gik turen hjem til Jylland, og selvom vi var overrumplede af træthed, meldte der sig en masse indtryk og tanker. Selvfølgelig er vi ovenud lykkelige for sejren, men det var også svært, at se de andre par skuffede for vi ved jo om nogen, hvor skuffede vi selv havde været, og hvor meget man håber at vinde.

Dagene efter brugte vi mest bare på at prøve at forstå hele situationen, og alle de følelser som hører med. Det er ikke bare sådan, at man får nøglerne og så er det det. Der hører en masse praktiske ting med når man vinder en lejlighed, og det har vi forsøgt at sætte os ind i de her dage. Oveni det hele vokser Charlottes mave, og her er der ligeledes ting vi skal forholde os til, så egentlig er vi bare to meget forvirrede og meget taknemmlige mennesker lige nu. Vi håber i kan bære over med os.

Til sidst vil vi igen igen sige 1000 1000 tak for alle jeres stemmer og søde beskeder – det har været overvældende. Tænk at så mange mennesker vil os noget godt og har brugt tid og penge på at stemme og skrive, det er en følelse som varmer helt ind i sjælen og noget vi aldrig vil glemme. Vores rejse fortsætter både her og på instagram, hvor vi har en masse spændende i vente og vi håber i vil følge med. Så af hele vores hjerter TAK!

12 kommentarer

 • Klasse Seite. Vielen Dank.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nette Webpage. Danke.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • You’re so interesting! I do not believe I have read through anything like that before.
  So great to find another person with a few genuine thoughts on this issue.

  Really.. thank you for starting this up. This web site is one thing that
  is needed on the web, someone with some originality!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Klasse Webpage. Danke.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tak for et hyggeligt indlæg bag om kameraet! Det bliver spændende at følge jer fremover 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • hyggebyggerne

   Hej Sofie. 🙂
   Dejligt du skriver og undskyld det lidt sene svar.
   Skønt at du vil følge med 😀
   De bedste hilsner
   Charlotte og Fredrik

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina W.

  Jeg sad faktisk og heppede på jer i alle programmerne. Så velfortjent at I vandt. 🙂 Held og lykke med alting. Vil helt sikkert følge med herinde.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • hyggebyggerne

   Hej Nina 🙂
   Det var godt nok dejligt at høre, tusind tak for din søde besked 🙂
   De bedste hilsner
   Charlotte og Fredrik

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sikke et hyggeligt indlæg – det har været en fornøjelse at følge med 😀
  God bedring med dårligdommen, håber den lille snart stopper med at drille mavesækken (;

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • hyggebyggerne

   Hej 🙂
   Dejligt du har nydt at følge med og måske stadig vil følge med, og ja det må hun/han egentlig gerne snart stoppe med 😉
   De bedste hilsner
   Charlotte og Fredrik

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh, hvor må det være vildt!! Kæmper tillykke med lejligheden og babyen på vej 😍 Vi venter selv en lille til juli, og den kvalme kan altså være slem. Håner du kom godt igennem uden opkast og for meget kvalme! Jeg render selv rundt med snacks hele tiden for at kunne kæmme kvalme og halsbrand i forkøbet 😆
  Kan i øvrigt slet ikke forestille mig hvor svær det må være at se de andre skuffede. Det må bære svært at tackle. Synes godt man kunne mærke skuffelsen fra de andre 😔 De var i hvert fald ikke så hurtige til at springe op og ønske tillykke 🙈 Men det er måske også bare det man lige ser på tv.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • hyggebyggerne

   Hej Laura.
   Mange tak for din besked 🙂
   Ja vi er også meget glade og det er meget spændende med baby på vej 🙂
   Men ja, det var helt sikkert svært at se de andre skuffede, for vi ved hvor skuffede vi selv ville være.
   De bedste hilsner
   Charlotte og Fredrik

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ved vejs ende