Kaffebord

ved vejs ende

_dsc3329

Nu er vi ved at være ved vejs ende i vores nybyggereventyr, og vi håber mere end nogensinde på en lykkelig slutning. Måske en slutning som kunne betyde begyndelsen på et helt nyt og fantastisk kapitel i vores drømmelejlighed, hvor vi kan starte vores nye lille familie.

Det hårde

Det er ingen hemmelighed, at det at være nybyggere for os har været en rutschebanetur uden sammenligning. Vi startede som alle efterhånden har hørt mange gange ud som nybegyndere med hensyn til særligt håndværk. Når det er sagt, så var det også den ting, som der blev fokuseret rigtig meget på i programserien. Vi var jo ikke de eneste nybegyndere, og vi synes efter noget tid at vi kom til at stå lidt i skyggen af det prædikat. Vi lærte hurtigt og vi lærte meget, hvilket er meget givende i sig selv, og det med at kaste os ud i tingene og knokle hårdt viste sig at være en god strategi, for hold nu op hvor vi er stolte af alt det vi har lavet. De sidste uger fik vi faktisk kun ros for vores håndværk af Simon og det betød meget for os. For os handler programmet Nybyggerne ikke om hvem der starter ud med mest erfaring og hænderne bedst skruet på, men om netop at være nybyggere og være villige til at arbejde hårdt, lære en masse og selvfølgelig være kreative, og det synes vi faktisk vi har formået.

Alt det med at være i fjernsynet

Èn ting er selvfølgelig hele byggeprocessen, men det næste og nærmest mere nervepirrende var da tiden kom til at se sig selv på TV. Vi skulle se det første program med de andre deltagere og selvom vi alle var i samme bås var vi MEGA nervøse! Charlotte sad og tegnede på en serviet hele programmet igennem og Fredrik spise måske 10 stykker af det smørrebrød som var stillet til rådighed. Men efterhånden som vi fik set flere og flere afsnit forsvandt tankerne om “hvor ser jeg tyk ud”, “ej min hud er helt klam” eller “kunne jeg ikke lige have taget bare ét bad den uge?!” og istedet begyndte vi virkelig at nyde at se, hvor hyggeligt og sjovt vi havde haft det og hvor fine rum vi fik lavet.

img_4120

Det fedeste

Ja det er hårdt ikke at sove om natten, ikke have tid til at spise eller gå i bad, men for søren hvor var det også bare en fantastisk oplevelse. Vi er taknemmelige for at få chancen for overhovedet at blive nybyggere,. Der var jo mange ansøgere og vi forstår stadig ikke hvorfor vi blev valgt i sidste ende (vi er jo bare kedelige os 😀 ). Udover det er det ret fantastisk at tage 2 måneder ud af kalenderen, hvor vi skulle arbejde sammen for at skabe vores drømmehjem. Så fik vi lige 350.000 som vi kunne bruge på de ting vi drømte om, og det er altså et overvældende beløb for to studerende – jeg (Charlotte) husker tydeligt at jeg havde 178 kr. på min konto efter første casting fordi jeg sagde til Fredrik at det da ikke ville gøre noget hvis vi kunne forvandle dem til en lejlighed til en værdi af 3,4 milioner 😀 – Nu handler det selvfølgelig om så meget mere end pengene – det handler om vores hjem, som vi har skabt ud fra vores ønsker og behov og som vi er helt og aldeles forelskede i.

Og det er så her vi står nu. Imorgen står vi i studiet foran Puk og de andre deltagere med nerverne helt udenpå tøjet. Vi får at vide om vi vinder vores drømmelejlighed som vi har skabt sammen og som uden tvivl ville ændre vores fremtid og liv forevigt. Ligemeget hvordan rejsen ender så er vi taknemmelige for denne mulighed, for alle oplevelserne og minderne. Vi er stolte af os selv og hinanden, at vi har holdt humøret højt, støttet hinanden og givet hinanden plads. Vi er glade for alt det vi har lært og alt det vi har opnået. Vi vil også sige en kæmpe tak til alle jer som læser med, kommenterer og sender kærlige hilsner vores vej, det er overvældende og fantastisk.

Hvis i synes vi fortjener jeres stemme og at vinde lejligheden, så skal i sende en SMS med “CF” til 1234 imorgen, tirsdag, mellem 20.00-21.10. Vi krydser alt hvad vi har 🙂

PSST… Man kan stemme op til 12 gange 💚

parbillede

24 kommentarer

 • Tillykke med sejren 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • hyggebyggerne

   Tusind tak Sofie – vi eer så glade 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Jeg kunne godt tænke mig at vide, hvor I har købt kelimtæppet og kelimpuderne?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • hyggebyggerne

   Alt vores kelim er købt ved vores kelim pusher som du kan finde på instagram ved navn Kelim Kiosken. Jeg har også lige et link HER 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • annetteped1@gmail.com

  Hej Frederik & Charlotte.
  Tillykke.
  Vil høre om I vil fortælle mig hvor I har købt den skænk, som har 2 forskellige træsorter i lågerne ?
  Vh Annette Pedersen

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • hyggebyggerne

   Hej Annette 🙂
   Det vil vi i hvert fald. Den er købt i en butik der hedder Homeish: Jeg har lige fundet et link til den HER
   De bedste hilsner
   Charlotte og Fredrik 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Mine svigerforældre fejrede sølvbryllup igår, så vi kunne ikke se finalen, men jeg havde alligevel sat alarm til, så jeg kunne stemme på jer samt få så mange af dem omkring mig til at gøre det samme 😂 JEG BLEV SÅ GLAD DA I VANDT!
  Flere af dem, inklusiv mig selv, som jeg kender har stemt på jer pga. jeres fantastiske væsen. Jeg blev vitterligt glad af at se på jer og jeres kærlighed til hinanden.
  Og så har det været så fedt at se jeres måde at anvende kunst. Mega inspirerende i en tid, hvor alle hjem har en “plakatvæg”.
  Stort tillykke herfra, både med lejligheden og familieforøgelsen.
  P.S. min kæreste og jeg overtager selv vores egen første ejerlejlighed (i skønne Aarhus) i denne måned og vi skal simpelthen have os en Manfred 💗

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • hyggebyggerne

   Hej Cecilie 🙂
   Sikke en dejlig besked, det var dog dejligt at høre ❤️
   Vi er virkelig glade nu og kan næsten ikke forstå det 🙂
   Tak fordi du synes vi har lavet nogle fede ting og TUSIND tak fordi du synes vi bidrager til smil 😍
   Fedt med ny lejlighed og RIGTIG god ide med en Manfred – han er simpelthen uundværlig 🐶❤️
   De bedste hilsner
   Charlotte og Fredrik💚

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ann-Sofie

  YAY, kæmpe tillykke herfra. Jeg er blevet så inspireret af at følge jer – så tak for det

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • hyggebyggerne

   Ej hvor skønt – det er vi så glade for Ann-Sofie 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hjemme på vores matrikel hepper vi så meget på jer (vores unger håber også lidt at de må få en “Manfred”) så i kan være sikre på vores stemmer i aften. I er top seje og det er fantastisk at læse om, hvor meget i har fået ud af jeres deltagelse.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • hyggebyggerne

   Dejligt at i læser og følger med. Det har været en fantastisk rejse og tusind tak for alle jeres stemmer – det er simpelthen så fantastisk 🙂 💚

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hanne

  I er bare seje og dygtig .Har set dem alle .Håber inderlig at i vinder ,Skal mok stemme på jer ,held og lykke .

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • hyggebyggerne

   Hej Hanne 🙂
   Tusind tak Hanne, det er vi virkelig glade for – vi krydser alt hvad vi kan

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  I får også min stemme! Og jeg er igang med min helt egen stemme kampagne i min familie 😂
  Vil i øvrigt sige at jeg er SÅ enig i at dommerne sætter stempler på deltagerne, meget irriterende for programmet! I har klart den største udvikling og “nybygger-faktor”!! (De dommere er i øvrigt super irriterende og nederen, så er det sagt)
  Jeg sidder klar på tasterne!! Hep hep på de sødeste studerende-par!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • hyggebyggerne

   Tusinde tak for det Amlie, vi har brug for alt den støtte vi kan få 🙂 Vi krydser alt hvad vi har 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine Luttermann

  Fra start af har jeg virkelig kunne relatere til jer, ikke kun som mennesker – men også som nybyggere. Jeg er selv studerende, og ville altså heller ikke nødvendigvis vide, hvad jeg skulle gribe fat i eller om. Med det håndværksmæssige altså. Så med det grundlag synes jeg bare endnu federe om jeres resultater. Alle fortjener at vinde sådan en konkurrence, det må være vildt at få den mulighed, men faktisk føler jeg, at I har været super gode til at komme udover skærmen. Hvilket jeg også føler hører med til konkurrencen. Man kan virkelig føle jeres sympatiske og søde væsner, når man følger med. Så tak for nogle dejlige grin og tv-momenter alle de tirsdage, jeg har set med. Held og lykke

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • hyggebyggerne

   Hej Stine ☺️
   Det var dog en fantastisk sød og dejlig besked at få. Tusinde tak fordi du har fulgt med og har kunnet li’ det. Det har været en vanvittig rejse for os, hvor vi har lært utrolig meget om os selv og hinanden. Der sker samtidig så meget lige nu, når Charlotte samtidig er blevet gravid, men det er kun en fantastisk følelse, at se frem til en dejlig livsændrende familieforøgelse samt at have muligheden for at ændre vores liv på en helt anden måde – nemlig ved at vinde en lejlighed hvor vi alle kan bo. Det er surrealistisk at tænke på, men vi krydser fingre for, at i alle vil sende en masse stemmer vores vej

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  I to virker simpelthen som nogle af de rareste mennesker i hele verden 😄 Det har virkelig været en fornøjelse at følge jer og jeres udvikling i programmet 💚💪🏻 Som i selv skriver så udviklede i jer SÅ meget henover programmet og hvis det ikke er det nybyggerne handler om, hvad så? 😆 I får en stemme og kæmpe stort held og lykke herfra

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • hyggebyggerne

   Hej Malene ☺️
   Vi er så glade for din besked og tusind tak for de søde ord. Vi er glade og stolte over den store udvikling, så det er dejligt du lægger mærke til det også ☺️
   Vi krydser alt hvad vi har i morgen og håber på nok stemmer

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vibeke Møller

  I får også min stemme! Både fordi I har fået skabt et fint hjem.. men mest fordi I bare virker så søde, afslappede og sympatiske. Håber virkelig, I vinder. Rigtig meget held og lykke!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • hyggebyggerne

   Hej Vibeke ☺️
   Det var godt nok dejligt at høre – tusind tak for din søde besked 💚 Vi krydser vores fingre for at få en masse dejlige stemmer 😍
   De bedste hilsner
   Charlotte og Fredrik

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sanne

  Hyggelig læsning 🙂 Der var meget fokus på at i var meget nybegyndere i starten, men det gjorde os bare i er endnu mere relaterbare. I har virkelig formået at skabe et super fedt og personligt hjem. I er så dygtige – og så hyggelige og nede på jorden. I får helt sikkert min stemme. (Også fordi jeg har arbejdet sammen med Fredrik på et bosted) 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • hyggebyggerne

   Hej Sanne ☺️
   Vi er godt nok glade for, at du synes vi har skabt et hyggeligt hjem. Dejligt du vil stemme på os – det gør os så glade 💚
   Og hey Sanne, så må du lige huske alle på at de skal stemme i morgen – husk man kan stemme 12 gange

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kaffebord