Soveværelset

Første badeværelse

img_2225-kopi-magnus

Puha for en omgang! Det skulle vise sig, at det ikke bare lige er sådan at lave et badeværelse. Egentlig havde vi hjemmefra talt om, at vi ville ofre penge på håndværkere til det første badeværelse, fordi det er et stort projekt, og det er vigtigt at det bliver gjort ordentligt, men når man først får en fornemmelse af, hvor hurtigt pengene får ben at gå på, så er 20.000 til håndværkere lige pludselig en meget stor post, som ville betyde at der er andre ting som vi ville skulle spare væk. Så vi gik i kast med det hele selv – det var jo også det vi var der for!

 

Vi havde været i Silvan og diverse flisebutikker flere gange forinden, men vi kunne simpelthen ikke finde nogle som vi bare måtte have, og derfor søgte vi efter andre alternativer. Ideen med at tage en chance og lave noget anderledes tiltalte os, og derfor endte vi med det fliseløse badeværelse. Særligt produkterne fra Kabe Copenhagen var vi ret vilde med. Vi havde jo afprøvet produktet i soveværelset, og da vi så at man kunne få den samme fine farve ”Royal Velvet” i det produkt som man kan bruge til gulve, var vi solgt! Badeværelset hører jo sammen med soveværelset, og derfor synes vi at den sammenhæng var en god ide.

 

Men gode ideer var ikke nok i denne omgang, og de håndværksmæssige udfordringer var overvældende. Denne uge var klart en øjenåbner og det gik op for os at håndværk ikke bare handler om vilje og optimisme. Vi har fulgt med i de andre sæsoner af nybyggerne, men det er svært som seer rigtigt at fornemme, hvor meget af tiden man bruger på håndværk, og hvor meget man bruger på det kreative såsom indretning. I vores tilfælde var det i hvert fald oftest sådan at alle dage (og nætter) blev brugt på håndværk, og så var indretning noget som skete natten inden aflevering.

img_2138 img_1124-kopi-magnus img_1118

Men trods drillende gulv er vi virkelig glade og stolte over vores kæmpe reol, som både havde indbygget cisterne og skab –  vi havde aldrig troet at vi skulle bygge sådan et kæmpe møbel selv! Men vi følte også at vi blev nødt til at prøve, hvis vi skulle kunne konkurrere med de andre på det håndværksmæssige – og så bliver man da også bare gladere for de, ting man selv har bygget 😀

Selvom det var en hård uge, så er det altså fedt at gå ind på et badeværelse, hvor man har lavet det hele selv! Og vi synes looket med det fliseløse badeværelse og alle vores fund til vores hjemmebyggede reol fungerer rigtig godt. Dommerne synes måske det sejlede, men så er det op på hesten, og vi gør vores bedste igen i næste uge, hvor vi skal lave terrasse, endnu en ting vi aldrig har prøvet – mon vi slipper for fliser denne gang?

Hvad synes i om det fliseløse badeværelse? 🙂

12 kommentarer

 • Heidi

  Hej 🙂
  Stort tillykke med sejren – mega velfortjent. I har gjort så godt, fed stil i har.
  Er nysgerrig efter hvori har købt jeres store runde spejl fra jeres “første badeværelse” ? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • hyggebyggerne

   Hej Heidi 🙂
   Mange tak – vi er så glade ! 🙂
   Det er af mærket Nordal – har lige fundet det til dig: HER
   De bedste hilsner Charlotte og Fredrik 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristine

  Hej 😉

  Jeg er nysgerrig for at høre hvordan det fine fine kabe er at putte på gulvet? Er det forholdsvis ok at lægge på selv? Og kan det og lægges i brusekabinen?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • hyggebyggerne

   Hej Kristine.
   Dejligt du skriver og tak for interessen 🙂
   Ja i det første badeværelse brugte vi det både på gulv og vægge og det kan blive super flot, men sørg for at have et helt lige underlag når du går igang, så kan du sagtens gøre det. Hvis du kontakter KABE er de også super søde til at hjælpe. Jeg håber du får det til at virke, ellers er du altid velkommen til at skrive igen 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josefin

  Jeg fik simpelthen ikke fat i hvem det var der har lavet jeres super sjove tandkrus? 😄
  Glæder mig til at se hvad i finder på næste gang!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • hyggebyggerne

   De er fra Mette Marie Bang – jeg har linket til hende både på instagram og det indlæg som hedder I ❤ ceramics her på bloggen 🙂 Tak fordi du følger med 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  Så flot! Kan I huske hvad armaturet ca kostede?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • hyggebyggerne

   Tusind tak Amalie, det er dejligt at høre 🙂 Armaturet koster 2995 kr. og kan købes i Aubo køkken og bad 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Hvor er jeres armatur fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg sad selv og fulgte med i går og jeg må sige, at idéerne bag jeres badeværelse var fabelagtige og super sjove – altså, et fliseLØST badeværelse, sådan ét tror jeg aldrig, jeg har hørt om før 🙂
  Super ærgeligt at I så ikke når helt i mål og virkelig synd med skabslågerne i de sidste minutter!
  Glæder mig til at følge jer i de næste programmer 🙂
  Kram,

  http://nikkilund.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • hyggebyggerne

   Hej Nikki, tusinde tak for de søde ord – de betyder rigtig meget for os! 🙂 Det var super ærgerligt med lågerne og finish, men vi kommer stærkt igen i næste uge, og vi gør vores bedste 🙂 Mange kram Charlotte og Fredrik

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Soveværelset