Multifunktionelt bord

Soveværelset

sovevaerelse

Så startede projekt nybyggerne for alvor! Det var ikke længe vi nåede at bearbejde beskeden om, at vores hobbyrum fik os videre, og at vi nu var et af de sidste fire par som skulle være nybyggere. Vi skulle nemlig som i ved selv tegne vores plantegning og selvfølgelig have vores farve. Vi trak grøn og det var vi rigtig glade for. Både fordi grøn er en dejlig farve, men også fordi at både den lejlighed og placering som fulgte med passede os rigtig fint. Placeringen i stueetagen var perfekt i forhold til Manfred, som kan gå ind og ud som det passer ham. Selve lejligheden havde en fordel i at have to badeværelser i hver sin ende og et dejlig kvadratisk format, hvilket vi synes gav en meget fin base for en god opdeling af værelser.
Da vi var færdige på papirøen og det første vilde døgn i nybyggernes tegn var slut, så vi på hinanden med poser under øjnene, maling alle steder og tøj som kunne vrides for sved. På køreturen hjem sagde ingen af os rigtig noget. Måske var vi bare trætte, eller måske var vi i gang med at prøve at fatte, hvad vi egentlig lige havde lavet. Det var først næste dag at det rigtig gik op for os, at vi nu sådan rigtigt skulle være med i det der “Nybyggerne”.

Ventetiden fra papirøen til vi skulle afsted til hedehusende var fyldt med nervøsitet, spænding og glæde på samme tid. Natten inden vi skulle i gang, var det ikke søvnen som fyldte mest, men mere spørgsmål som ”hvad nu hvis vi slet ikke kan finde ud af noget”, ”hvad hvis vi siger noget virkelig dumt” og i Fredriks tilfælde ”hvad hvis volvo-mareridtet på Rådhuspladsen gentager sig ”. Den nye måde at starte programmet på med konkurrencen på papirøen gav os muligheden for at se de andre par an inden start, og vi var mildest talt overrumplede af, hvor dygtige de andre var og især deres håndværkeregenskaber var imponerende! Vi gjorde derfor alt, hvad vi kunne i perioden op til, at vi skulle mødes i Hedehusene for at øve os på eksempelvis at lægge gulv og youtube diverse basale håndværkertips. Vi forsøgte også at lægge budget (ud fra et gæt, da vi endnu ikke kendte det rigtige budget) og tegne rummene på forskellige måder. I kan se et billede af nogle af vores noter her:

19073185_676402879415669_232140084_o

Med en hel koloni af sommerfugle i maven tog vi mod Hedehusende og så vores lejlighed, som var fantastisk og virkelig rå! Det var faktisk en lettelse endelig at komme i gang, da alle bekymringer og sommerfugle forsvandt i takt med at alt det praktiske begyndte. Vores tanker bag soveværelset var, at det skulle være en lille ”hygge oase” med masser af planter, puder, hyggelig belysning og detaljer som skulle fortælle lidt om hvem vi er.

skaermbillede-2018-01-24-kl-21-24-27

//1. puder – kelimkiosken // 2. maske – HAY //3. postkort “Lets get intense” fra People I’ve Loved – stilleben // 4. “How to stay alive in the woods” – Urban Outfitters // 5. plakat – stilleben // 6. potteskjuler – Notre Dame // 7. tæppe –  kelimkiosken // 8. vores “grimme” fugl – Urban Outfitters

Udover ovenstående:

Sengen købt på DBA (men er oprindeligt fra Ellos)

Væggen er lavet med indfarvet spartelmasse fra Kabe Copenhagen i farven “Royal Velvet”

Reolsystemet er fra IKEA – vi har selv monteret bøjlestangen

Lyskæden er fra Silvan

Soveværelset blev udnævnt til vores vigtigste rum (vi ved ikke helt hvorfor), og sammen med vores begejstring for konceptet ”hygge” fik det lidt en lummer klang haha. Det er tydeligt at vores tilgang til det at være nybygger er ”learning-by-doing” metoden, men ikke mindst havde vi en fantastisk første uge, og vi er vældig glade for vores hyggelige soveværelse og alle dets skævheder 😀

 

4 kommentarer

 • Tina

  Jeg er helt vild med jeres indretning og jeres farvevalg gennem hele huset. Jeg vil høre hvad gulvet hedder og hvor det er fra? Glæder mig til at følge jer og krydser fingre for at i vinder!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • hyggebyggerne

   Hej Tina ☺️
   Mange tak for din søde besked og super dejligt du følger med og hepper 💚
   Gulvet er købt i Silvan og hedder Wiking Woodura eg natur – det er super fint 😀
   De bedste hilsner Charlotte og Fredrik

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine

  I er allerede mit favoritpar: Det blev I, da I sagde “keramik og brætspil” i program 1; og med jeres soveværelse cementerede I dén status 😉

  Vil I ikke lægge info om jeres rum op? F.eks. Om den blå væg, reolsystemet og sengen?

  Glæder mig til at følge jer igennem programmet 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • hyggebyggerne

   Hej Tine.
   Tusinde tak, det er vi så glade for at høre 🙂
   Jeg har lige opdateret opslaget på baggrund af din kommentar – det giver god mening at have det med også (vi er jo lidt nye i det her blog halløj). Men svarer dig også lige her: Den blå væg er lavet af indfarvet spartelmasse fra Kabe Copenhagen i farven “Royal Velvet”. Reolsystemet er fra IKEA. Sengen er fundet på DBA, men er oprindeligt fra Ellos 🙂 Tak fordi du følger med !

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Multifunktionelt bord