Starten

Starten

Det hele startede, som så meget andet, ganske tilfældigt. Vi var på vej ud af døren, for at tage i sommerhus med familien, da jeg så en TV2-annonce med tilmelding til Nybyggerne sæson 4. Jeg spurgte Fredrik – i starten egentlig mest for sjov – om vi ikke skulle melde os til, men han var ikke meget for at skulle på TV. Og hvad var alligevel chancen for, at vi ville blive valgt, tænkte vi? Så vi lod det ligge. Men efterhånden som dagene gik, blev tanken om Nybyggerne alligevel ved med at rumstere i mit hoved. Da vi kom hjem fra sommerhus besluttede vi at sende en ansøgning ind og tænkte, at det alligevel ikke kunne skade. Vi ville jo nok alligevel aldrig høre noget tilbage…

Som I nok kan gætte, så hørte vi faktisk tilbage. Vi blev ringet op og spurgt, om vi ville komme til casting, hvor vi skulle medbringe et moodboard – en slags planche med billeder – som skulle beskrive vores stil. Fredrik kom overraskende hurtigt med den idé, at vi for at skille os lidt ud skulle droppe den almindelige planche og indrette et dukkehus med billeder og udklip, for at visualisere vores drømmehjem. I kan se dukkehuset her (læg mærke til petanquebanen haha):

img_5278-kopi-magnus

Den første casting var en virkelig mærkelig oplevelse, og set i bakspejlet har vi grint meget af vores opførsel den dag. Fredrik svedte helt vildt og snakkede mega meget, mens jeg var så nervøs, at jeg klappede i som en østers og næsten ikke fik sagt noget. Vi blev hurtigt enige om, at dem ville vi nok aldrig høre fra igen! Derfor var vi ret chokerede, da vi blev kontaktet igen, denne gang til et hjemmebesøg, hvor casterne skulle se, hvordan vi bor og snakke lidt mere med os. Her gik det meget bedre, og vi havde en rigtig hyggelig dag med de fantastiske castere og kameramanden. Vi fik også at vide, at det var sidste runde casting, inden de ville udvælge de sidste fire par, som skulle deltage i programmet.

Ventetiden var lang, og vi hørte først noget igen midt i sommerferien, da vi var på ødegårdsferie i Sverige. Vi var i midten af ingenting, da vi blev ringet op. Vi havde mange sommerfugle i maven og var meget spændte på at få den endelige besked. Beskeden i den anden ende af røret var ikke så entydig, som vi havde håbet på. De fortalte os, at der som noget nyt i år var udpeget seks par, som skulle dyste om de fire pladser i det første afsnit – og at vi var en af de seks par. Tanken om at skulle på TV med risikoen for at ryge ud med det samme var virkelig skræmmende for os. Vi diskuterede situationen grundigt med min bror og hans kæreste, som var med på ferie, og konkluderede at det var en fantastisk chance, og at vi måtte se på det som en oplevelse uanset udfaldet. Og så gik vi ellers i gang med at planlægge, inden vi i august skulle pakke tasken og møde op i København til det vildeste døgn nogensinde!

2 kommentarer

 • Jeanie

  hvor er jeres store sticker af det gamle mands ansigt fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • hyggebyggerne

   Hej Jeanie.
   Det er ikke en sticker men tegnet direkte på af kunstneren selv. 🙂
   Mvh.
   Charlotte og Fredrik

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Starten