Viggos værelse

Ønskeseddel

Så fylder jeg år! Jeg bliver 28 af de gode, og i den anledning har jeg bestemt mig for ikke længere at skamme mig over det faktum, at jeg f****ing ELSKER at have fødselsdag! Ja ja jeg elsker at få gæster, pynte op og så er jeg tosset med at få gaver. Jep jeg sagde det. Det er bare virkelig begrænset hvem jeg er på gave med, men faktisk elsker jeg også bare at lave ønskeseddel – lidt sørgeligt måske men måske er det sådan en drømmeting. Faktisk har jeg en konstant ønskeseddel som ligger inde på ønskeskyen.dk – det er ikke noget reklame men bare en virkelig smart måde at holde ønskesedlen ajour, og så kan man slette og tilføje som man får gaver (eller bliver utålmodig og selv køber) hen ad vejen. Derfor har nogle af mine ønsker også været på listen i flere år (fordi de er mega urealistiske), men de store ønsker fungerer også som en motivation til mig selv, så jeg kan spare op og bruge penge på ting som jeg virkelig har ønsket mig længe. Nå men her kommer den så! Bliv inspireret hvis du lyster.

Den spanske stol af Børge Mogensen (vil ligeså gerne have en brugt, da den har en fin patina) // En “uro” fra Electric Sun Creatives // Sengetøj fra AIAYU // Halskæde fra Anni Lu // Vægkunst fra LRNCE // En bæredygtig “madpakke” // Nike Tekno // Giacomo Alessi vase // Keramik fra Liv & Dom

Der er altså ingen reklame, bare ting fra min godteliste !

kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget, men du er meget velkommen til at skrive til os.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Viggos værelse