Tanker om min nye titel som mor

Viggos værelse

Da vi flyttede ind i grøn lejlighed var der ikke længe til, at Viggo skulle melde sin ankomst, og vi besluttede hurtigt, at det daværende gæsteværelse skulle laves om til et børneværelse. Han er stadig så lille, at han sover hos os og gerne skal fortsætte med det længe endnu, men på trods af det har han altså allerede en helt masse ting. Her kan vi godt gå ind i en længere debat om forbrugskultur osv. men sagen er den, at vi er så priviligerede at have modtaget skønne gaver til ham fra familie og venner og ligeledes selv indkøbt nogle fine sager i bare spænding og glæde over den her familieforøgelse – så lad os bare slutte fred med det.

Anyhow –  flere har efterspurgt lidt billeder fra hans nye hybel, og her kommer de så. Vi har blandt andet lavet en lille billedvæg over hans seng for at tilføje lidt hygge, og så har han også noget at kigge på hvilket er dejligt lige nu, da han er så sindsygt nysgerrig og studerer alle ting omkring ham. Både plakater og rammer er blandt andre fundet hos Desenio, hvor du kan få 25 % rabat med koden “charlottemjakobsen” fra d. 2.-4. april (gælder ikke på handpicked/collaboration/personalized posters eller rammer). Du kan følge dem på Instagram for mere inspiration på @Desenio.

 

Vi har valgt disse plakater: 

I kan finde plakaterne her: Loved one // Stjernetegn // Skib 

Du kan finde flere søde plakater til børneværelset hos Desenio via dette link.

 

 

kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget, men du er meget velkommen til at skrive til os.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tanker om min nye titel som mor