Opskriften på en fødselsdagssurprise

1, 2, 3 velkommen til voksenlivet

Annonce Verisure

Det er ingen hemmelighed, at der er sket meget i vores liv det sidste halve år. Vi tog fri fra studierne for at kaste os ud i det vildeste byggeprojekt, vi skulle vises fra vores allermest sårbare side på TV, vi fandt ud af at vi skulle være forældre og nå ja så vandt vi en lejlighed til 3,4 millioner kroner. På alle tænkelige måder ændrede vores liv sig nærmest over natten, hvilket betød at der nu var en masse helt nye og ukendte ting vi skulle forholde os til.

Mange tror at man på finaleaftenen får nøglerne og så er det bare at flytte ind. Som jeg har skrevet før, så er det altså ikke sådan det foregår. Man skal betale skat af præmien og det har medført en masse bankmøder, hvor vi pludselig har skulle tage stilling til vores fremtid på en helt ny måde. Det lyder måske skørt, men jeg tog mig selv i at savne dagene på en sparet SU, hvor det eneste jeg skulle tage stilling til var at bruge mine 5.000 kroner og helst ikke overtrække på en månedlig basis – det er da til at overskue!  Men nu skulle vi altså snakke renter, forsikringer og børneopsparing, WHAT han er ikke engang født endnu..

(Frede og den søde Verisuremand Thomas, som kommer og sætter vores system op i den nye lejlighed)

Samtidig har vi nu for første gang noget af værdi, en lejlighed som har en kæmpe betydning for os. Både fordi det er noget vi har kæmpet hårdt for, og derfor selvfølgelig har en kæmpe affektionsværdi. Men også en helt konkret materiel værdi både af selve lejligheden og alle de smukke ting vi har fyldt den med. Derfor har vi allieret os med Verisure som tilbyder alarmsystemer, og som ovenikøbet tilbyder noget så voksent som håndværkerfradrag, hvilket jeg i hvert fald lige blev nødt til at google betydningen af. Bare et klistermærke på døren fra Verisure mindsker sandsynligheden for indbrud med 73 %, og hvis man alligevel er uheldig så dækker Verisure de første 3000.- af din selvrisiko.

Vi mødtes med en sød verisure mand, og vi fandt en løsning som vi er rigtig trygge ved. Vi skal flytte til en helt ny by og samtidig starte en familie, og derfor synes vi det giver en ro at anskaffe os den sikkerhed et alarmsystem giver. Samtidig står vi overfor vores livs rejse, hvor vi smutter til USA i knap en måned (rejseguide kommer senere), hvorfor det er dejligt at vi kan efterlade vores hjem i trygge hænder. Vi kan tilmed følge med i hvad der sker i lejligheden over en app når vi er væk – smart!  Hvis du også skal ud og rejse eller bare gerne vil sikre sit hjem på en god og overskuelig måde, så tag en alarmtest her: VerisureAlarmtest , så kan du få en sikkerhedsrådgiver hjem til dig, og teste dit hjem, helt gratis og uforpligtende.

(Alle de vilde gadgets fra Verisure – Tag Verisuretesten her)

Nu kan man vist officielt kalde os rigtige voksne, men mon ikke vi nok skal finde en måde, hvorpå det ikke bliver alt for kedeligt 😀

kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget, men du er meget velkommen til at skrive til os.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Opskriften på en fødselsdagssurprise